..

SELAMAT DATANG

Koleksi Comel nak ucapkan ribuan terima kasih di atas support semua kawan2 n customer Koleksi Comel. Alhamdulillah biz semakin maju dan harga pun semakin murah.*wink*wink*

Sebelum shopping kat sini, Koleksi Comel amatlah berbesar hati kalau u allz dapat baca T&C dulu yer..Penting tau untuk mengelakkan masalah selepas membeli.. hihi...

SERIOUS BUYER ONLY - Ramai jugak yang booking lepas tu MIA.. jgn la buat macam tu tak baik tau. Kalau ada masalah, n nak mintak simpan kan boleh dik non oii sikit pun Koleksi Comel tak marah asalkan inform. Jgn la menyepi tanpa khabar berita. Kalau nak cancel bagitau la, kami terima cuma kecik ati jek sikit :( .. huhuhu..

Dah banyak kali jugak Koleksi Comel hampir tertipu. Kata dah bank in tapi no rujukan palsu belaka. Tak baik taw buat macam tu..

Panjang pulak membebel. Ok la apa-apa pun selamat bershopping. Mohon maaf kalau ada salah silap sepanjang jual beli.


Apepun u allz memang bestt.. Lap U. XOXO

Penting : U all, kalau nak order please isi form atau email yer. Jgan order kat chat box tau.. takut tak perasan. nak tanya2 boleh la kat situ tapi kalau kat email lagi bagus :)

*klik OLDER POST kat bawah sekali untuk tengok item lain*

ORDER KAT SINI YERR :)

Name:
Email
Tel no
Pos Laju ke Semenanjung Malaysia
Sabah/Serawak
lain-lain
Payment via
Item/Code no
Delivery Add

Get your own free form like this one.

Kalau Suka Follow la Saya :)

Iklan

CRAZY CLEARANCE SALE!!

CRAZY CLEARANCE SALE!!
CLICK HERE

Monday, July 25, 2011

M&CO BABY JEANS

Cute and Stylish jeans from M&Co
100% Cotton -  Very comfortable  
Boleh dilipat - complete with special function button
Warna sebenar macam gelap sikit. sangat cantik

Size 

3-6m - Sold
6-9m
9-12m
12-18m - Sold
18-24m

RM 29

BABY GAP GIRL JEANS


Cute and Stylish jeans from Baby GAP
100% Cotton - Stretchable - Very comfortable 

Size :

0-3m
3-6m
6-12m
12-18m
18-24m - Sold

RM 33

CALVIN KLEIN - 3 PCS SET


This cute and stylish set from Calvin Klein features a soft cotton blend construction in a plaid pattern 
and an eagle print. 
Shirt: 2 flap pockets; button front entry 
Shorts (Dark Blue Jeans): Five-pocket styling; button-tab with zipper fly; adjustable waistband

Size :

2T - Sold Jue
3T - Booked Ziela
4T - Sold - Tie

RM 55/Set 
(With pos laju)

Sunday, July 24, 2011

Disney Baby - 3 pcs set


Super Cute and Stylo for your little baby
Hi-Quality Material
100% Cotton

Size :

6-12m - Sold Ros
12-18m - Sold Nana
18-24m
RM 55/set
(With postage)

CARS BACKPACK



Cars 2
sold out

MATER

Size L: 
Large size with pocket
38cm x 26cm x 10cm
(Kids bag 5y - 12y)

RM 44
With postage



MCQUEEN 

Size L:
Large size with Pocket
38cm x 26cm x 10cm
(Kids bag 5y - 12y)

Restock - 5th Batch- Much Cheaper

RM 45
(Including Postage)


Size M :
Medium size without pocket
33cm * 18cm * 9cm
(Kids bag 3y - 6y)
 
 Only 1 available

RM 35 - sold out
(Including Postage)

DISNEY HARDSHELL BACKPACK - RESTOCK (5th Batch)

 CARS


MINNIE 
 

 PRINCESS
 BEN10

MICKEY

Designed especially for young kids.
They are incredibly lightweight, weighing just 0.5kg.
Material: Nylon with ABS / Polycarbonate composite
Sizes:
12.5"x 10.2" x 5.0" (31.7 cm x 25.9 cm x 12.7cm)

Weight:
0.5 kg (1.1 lbs)

NOW ONLY
RM 65
(including postage)

Crochet Hat

Crochet Hat
Zulaikha yang comel

Mia - Dora The Explorer

Mia - Dora The Explorer
Sukenyer Mia..

Flowery Hat

Flowery Hat
alala..comeynyeee

FLOWERY HAT

FLOWERY HAT
Nayra--melampau cute la dear!

Danish - Tommy T

Flowery Hat

Flowery Hat

FLOWERY HAT

FLOWERY HAT

FLOWERY HAT

FLOWERY HAT

GAP PANT & OSHKOSH SHIRT

GAP PANT & OSHKOSH SHIRT

GAP PANT & OSHKOSH SHIRT

GAP PANT & OSHKOSH SHIRT

PYJAMAS

PYJAMAS

GAP ROMPER

GAP ROMPER
Amboi..tomeinyerr Baby Qaseh

FLOWERY HAT

FLOWERY HAT

CARTER'S ROMPER

CARTER'S ROMPER

MIKHAIL - FERRARI RED JUMPER

MIKHAIL - FERRARI RED JUMPER
Amboi posing sakan~~

CARTER'S ROMPER

CARTER'S ROMPER

BABY CLUB SET

BABY CLUB SET

Carter's Set

Carter's Set

BABY GAP COLORFULL JUMPER

BABY GAP COLORFULL JUMPER

The Love of My Life

The Love of My Life