..

SELAMAT DATANG

Koleksi Comel nak ucapkan ribuan terima kasih di atas support semua kawan2 n customer Koleksi Comel. Alhamdulillah biz semakin maju dan harga pun semakin murah.*wink*wink*

Sebelum shopping kat sini, Koleksi Comel amatlah berbesar hati kalau u allz dapat baca T&C dulu yer..Penting tau untuk mengelakkan masalah selepas membeli.. hihi...

SERIOUS BUYER ONLY - Ramai jugak yang booking lepas tu MIA.. jgn la buat macam tu tak baik tau. Kalau ada masalah, n nak mintak simpan kan boleh dik non oii sikit pun Koleksi Comel tak marah asalkan inform. Jgn la menyepi tanpa khabar berita. Kalau nak cancel bagitau la, kami terima cuma kecik ati jek sikit :( .. huhuhu..

Dah banyak kali jugak Koleksi Comel hampir tertipu. Kata dah bank in tapi no rujukan palsu belaka. Tak baik taw buat macam tu..

Panjang pulak membebel. Ok la apa-apa pun selamat bershopping. Mohon maaf kalau ada salah silap sepanjang jual beli.


Apepun u allz memang bestt.. Lap U. XOXO

Penting : U all, kalau nak order please isi form atau email yer. Jgan order kat chat box tau.. takut tak perasan. nak tanya2 boleh la kat situ tapi kalau kat email lagi bagus :)

*klik OLDER POST kat bawah sekali untuk tengok item lain*

ORDER KAT SINI YERR :)

Name:
Email
Tel no
Pos Laju ke Semenanjung Malaysia
Sabah/Serawak
lain-lain
Payment via
Item/Code no
Delivery Add

Get your own free form like this one.

Kalau Suka Follow la Saya :)

Iklan

CRAZY CLEARANCE SALE!!

CRAZY CLEARANCE SALE!!
CLICK HERE

Friday, January 11, 2013

FISHER PRICE ROCKER

BACK IN STOCK!! ORDER NOW 





HOT ITEM
Fisher-Price: Precious Planet Newborn to Toddler Rocker (Green Frame)

ONLY : RM 220 (INCLUDING POSTAGE)

**CHEAPEST IN TOWN**


It starts out as an infant seat or rocker with a low-profile frame, very appropriate for newborns. Then, as your child grows, you can easily convert this portable rocker to an infant seat to add interactive toy play. Then, make it a toddler rocker.

Flip out the kickstand to convert it from a rocker to a stationary seat for older babies or toddlers. The Newborn-to-Toddler Portable Rocker folds easily and has a built-in handle, so it can go wherever you and baby do! Requires 1 D alkaline battery (not included).

Maximum Weight: 40 lbs. (18 kg)

Crochet Hat

Crochet Hat
Zulaikha yang comel

Mia - Dora The Explorer

Mia - Dora The Explorer
Sukenyer Mia..

Flowery Hat

Flowery Hat
alala..comeynyeee

FLOWERY HAT

FLOWERY HAT
Nayra--melampau cute la dear!

Danish - Tommy T

Flowery Hat

Flowery Hat

FLOWERY HAT

FLOWERY HAT

FLOWERY HAT

FLOWERY HAT

GAP PANT & OSHKOSH SHIRT

GAP PANT & OSHKOSH SHIRT

GAP PANT & OSHKOSH SHIRT

GAP PANT & OSHKOSH SHIRT

PYJAMAS

PYJAMAS

GAP ROMPER

GAP ROMPER
Amboi..tomeinyerr Baby Qaseh

FLOWERY HAT

FLOWERY HAT

CARTER'S ROMPER

CARTER'S ROMPER

MIKHAIL - FERRARI RED JUMPER

MIKHAIL - FERRARI RED JUMPER
Amboi posing sakan~~

CARTER'S ROMPER

CARTER'S ROMPER

BABY CLUB SET

BABY CLUB SET

Carter's Set

Carter's Set

BABY GAP COLORFULL JUMPER

BABY GAP COLORFULL JUMPER

The Love of My Life

The Love of My Life